Triversum

gezin

TRIVERSUM

Triversum is een specialistisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Wij willen de beste specialistische zorg bieden aan kinderen en jongeren van 0 – 18 jaar met psychiatrische problemen. De problemen kunnen variëren van somberheid, angstgevoelens en eetstoornissen tot agressief gedrag en problemen in de omgang met anderen. We behandelen op basis van doorverwijzing (o.a. door huisarts en CJG).

Wat doen wij
Kinderen en ouders komen bij ons met een hulpvraag. Wij gaan samen op zoek naar de hulp die het beste aansluit bij die hulpvraag. Dit kan variëren van het verduidelijken van wat er aan de hand is, of het bieden van beperkte hulp waarna men zelfstandig verder kan, tot aan een langer durende behandeling.

Behandeling op maat

Triversum biedt behandeling op maat, waarbij wij streven de behandeling zo licht als mogelijk en zo intensief als nodig te maken. Wij behandelen het liefst ambulant, in één van onze poliklinieken in Noord Holland. Daarnaast verleent Triversum hulp in de thuissituatie. Voor intensievere zorg kunnen kinderen en jongeren opgenomen worden in een van onze dagklinische of klinische afdelingen.

Kenniscentrum eetstoornissen

Triversum heeft veel ervaring met het behandelen van jongeren met eetstoornissen. Met ondersteuning van de zorgverzekeraar VGZ zijn we gestart met het expertisecentrum eetstoornissen voor Noord Holland. Wij bundelen hier kennis en krachten om kinderen en jongeren met een eetstoornis nog beter en gezamenlijk te kunnen helpen.

Logeerhuizen

De Triversum logeerhuizen in Schoorl en De Goorn bieden kinderen en jongeren met een psychiatrische diagnose een veilig en actief verblijf tijdens de weekenden en schoolvakanties. Tegelijkertijd worden ouders tijdelijk ontlast van hun zware opvoedtaak.

Triversum in Purmerend

Triversum heeft meerdere vestigingen verspreid over de regio Noord Holland. Zo kunnen we hulp altijd dichtbij huis bieden. Ook in Purmerend heeft Triversum een polikliniek. Het adres is: Gebouw 'Waterlandhuis', Waterlandlaan 81, 1441 RS Purmerend. De polikliniek is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag op nummer: 0299-630720.
http://www.triversum.nl

Hulp nodig of vragen?